keskiviikko 6. helmikuuta 2013

3 Esivalmistelut (osa 4)

Aseman ja varallisuuden ilmentäminen

Jotkut sinkkumiehet päätyvät ostamaan kalliin auton ilmaisemaan varallisuuttaan. Tehoaako tällainen peniksen jatke naisiin? Varmaan joihinkin, mutta uskoisin, että avoautoajelut houkuttelevat pikemminkin humalaisia teinityttöjä kuin lisääntymishaluisia kolmekymppisiä. Tässäkin kannattaa siis soveltaa kohderyhmäajattelua. Jos tavoittelet aikuista naista päämääränäsi vakiintuminen ja perheen perustaminen, ei kannata valita vauhdikkaaseen sinkkuelämään soveltuvaa kaksipaikkaista; järkevä perheauto tuottaa varmasti paremman tuloksen. Jos taas tahdot hurmata ekologisesti ajattelevan entisen kettutytön, auto kannattaa jättää kauppaan ja panostus suunnata hyödyllisemmin.

Auton lisäksi on mahdollista hyödyntää myös muita statussymboleja, kuten merkkivaatteita, -kelloja yms. Ne saattavat tehdä vaikutuksen joihinkin naisiin. Vaikutuksen voi tehdä myös muilla hankinnoilla, kuten arvokkaalla asunnolla, veneellä tai kalliilla harrastuksella. Matkustelu eksoottisissa paikoissa kielii varallisuudesta ja saattaa antaa kiinnostavaa sisältöä keskusteluun. Se on myös edellämainituista helpointa ujuttaa keskusteluun vaikuttamatta rehentelevältä. Rehenteleminen ei nimittäin miellytä useimpia naisia; koko omaisuuden luetteleminen ensitreffeillä herättää yleensä lähinnä hilpeyttä ja myötähäpeää.

Mikäli satut olemaan johtavassa asemassa, kannattaa sitä toki hyödyntää, mutta hillitysti. Esimerkiksi yhteystietojen antaminen työkäyntikortilla on näppärä tapa saattaa oma titteli naisen tietoisuuteen. Voit myös joskus sivulauseessa mainita jotakin alaisistasi tai kertoa hiukan työurastasi, jos sellainen tulee puheeksi. Tässäkin kohtaa rehentelyä tulee kuitenkin varoa. Pitkällinen tarinointi omasta työstä, olipa se kuinka hienoa hyvänsä, ei yleensä myöskään tuota toivottua lopputulosta vaan pikemminkin haukottelusta nyrjähtäneet leukaperät.

Ihailun herättäminen

Kuten jo edellisessä luvussa mainitsin, yksi merkittävistä naisen ihastuksen tuottajista on ihailu. Tuon ihailun ei tarvitse välttämättä kohdistua mihinkään arkielämän tai taloudellisen kantokyvyn kannalta olennaiseen ominaisuuteen, vaan se voi olla jokin hyvinkin merkityksettömältä tuntuva taito, jota käytetään vain harrastusmielessä. Ehkä paras esimerkki tällaisesta taidosta on tanssitaito. Sen etuihin kuuluu se, että sitä on helppo esitellä juuri siitä kiinnostuneelle kohderyhmälle erilaisissa tansseissa, kursseilla ja leireillä, ja koska miehistä tahtoo olla pulaa kaikissa tanssipiireissä, hyvällä tanssitaidolla voi saada markkina-arvonsa tuon kohderyhmän silmissä todellakin kohoamaan pilviin. Erään tanssituttuni poikakaveri ihmettelikin taannoin salsailtaa: ”Mikä on tamä paikka, jossa nuoret kauniit naiset tanssivat rumien vanhojen miesten kanssa?”
Muita hyviä ihailua herättäviä vielä myöhemmälläkin iällä hankittavia tai kehitettäviä taitoja ovat esimerkiksi

 • ruuanvalmistus ja viinituntemus, joita voi esitellä kutsumalla naisen kotiinsa syömään
 • yleistieto, jolla voi päteä erilaisissa tietokilpailuissa ja keskutelussa
 • asiantuntemus ajankohtaisissa asioissa, jolla voi päteä keskustelussa
 • laulutaito, jota voi esitellä perinteisesti erittäin naisvaltaisilla laulukursseilla, sekakuoroissa sekä ikisuositussa karaokessa
 • soittotaito, jota voi ilmentää soittamalla harrastelijabändissä, jameissa tai soittamalla naiselle serenadin
 • esiintymistaito, jota voi esitellä vaikkapa harrastelijateatterissa
 • hauskojen juttujen kertominen, jota voi esitellä miltei missä tahansa
 • tekninen taitavuus, jota voi ilmentää kertomalla virittelemistään kotiteatteri- yms. järjestelmistä (valitettavasti kyseiset kertomukset ovat herkästi niin kuivia, että karkottavat naisen ihastuttamisen sijasta)
 • nikkarointitaito, jolla voi päteä esittelemällä kättensä töitä ja tarjoutumalla tekemään pieniä korjauksia naisenkin kotona
 • voimakkuus, jota voi ilmentää esimerkiksi nostamalla naisen kevyesti käsivarsilleen ja tekemällä siinä muutaman kyykyn (tämä tekee taatusti vaikutuksen, ainakin siinä tapauksessa, että nainen ei ole kevyt kuin keijukainen)
 • hyvä kunto, jota voi ilmentää vaikkapa tekemällä tiukan sarjan punnerruksia siten, että lyö jokaisen punnerruksen välissä kädet yhteen (erittäin hot!)
 • hankkimalla koiran, ja opettamalla sen tekemään temppuja jne.
  Mahdollisuuksia on monia. Urheiluharrastuksissa päteminen yleensä edellyttää ulkopuolisen tahon antamaa tunnustusta kuten mustaa vyötä karatessa, joka luultavasti tekee useimpiin naisiin jonkinlaisen vaikutuksen, ei kuitenkaan aina välttämättä hyvää. Naisen voi myös kutsua kokeilemaan omaa harrastustaan, jolloin pätemistä tapahtuu yleensä automaattisesti.

Useimmat edellä mainituista edellyttävät jonkinlaisia taipumuksia, koska ihailua voi herättää vasta, jos on riittävän hyvä siinä, mitä tekee. On kuitenkin vielä yksi vaihtoehto ihailun herättämiseen, johon ei vaadita mitään erityislahjakkuutta, ja mikä monien naisten silmissä on erittäin ihailtavaa, nimittäin vapaaehtoistyö. Monet naiset ovat heikkoina empaattisiin, epäitsekkäisiin miehiin ja vapaaehtoistyö on erinomainen tapa ilmentää näitä piirteitä. Erityisesti elämänkumppania valittaessa empaattisuus ja epäitsekkyys saattavat olla hyvinkin korkealla naisen preferensseissä. Etenkin vapaaehtoistyö huono-osaisten lasten parissa saa taatusti sydämen jos toisenkin tykyttämään.

4 kommenttia:

 1. Statuksella tai taidoilla hurmaaminen on asia, jota varmaan 90% miehistä on käyttänyt jo viimeistään lukio-iässä. Tulokset tiedetään. Se kusee aina omaan nilkkaan kun mies edes tuntee tarvetta tehdä vaikutus naiseen. Jo tällainen ajatusmalli "Mun täytyy jotenkin kertoa naiselle olevani firman toimitusjohtaja, että se lämpenee muhun paremmin" heikentää tosiasiassa miehen mahdollisuuksia. Tämä siksi että naiset haluavat miehen jolla on valinnanvaraa. Mies jonka täytyy jotenkin "esitellä" hyviä puoliaan, ei yleensä ole mies jolla on valinnanvaraa, vaan tavallinen epätoivoinen r*nkkari.

  Eräs poikkeus toki on: Luin lehdestä että Robbie Williams tapasi kerran viehättävän naisen, joka ei tiennyt kuka hän on. Robbie alkoi näyttää naiselle keikkatallennettaan Wembleyn stadionilta. Jos status on noin korkea, kannattaa se toki kertoa naiselle. Mutta Robbie Williams ja muut superstarat eivät tunnetusti tarvitsekaan vinkkejä naisten hurmaamiseen.

  VastaaPoista
 2. Sisälukutaidossasi taitaa olla hieman kehittämisen varaa. Selvästihän tuossa sanoin, että näillä asioilla ei missään tapauksessa kannata rehennellä, mutta jos ne käyvät ilmi keskustelun lomassa, niillä on ehdottomasti positiivinen vaikutus.

  VastaaPoista
 3. Ethän sinä noin sanonut.

  "Matkustelu eksoottisissa paikoissa kielii varallisuudesta ja saattaa antaa kiinnostavaa sisältöä keskusteluun. Se on myös edellämainituista helpointa ujuttaa keskusteluun vaikuttamatta rehentelevältä."

  "Esimerkiksi yhteystietojen antaminen työkäyntikortilla on näppärä tapa saattaa oma titteli naisen tietoisuuteen. Voit myös joskus sivulauseessa mainita jotakin alaisistasi tai kertoa hiukan työurastasi, jos sellainen tulee puheeksi."

  Selvästihän sinä tuet sitä että välinpitämättömän "let the chips fall where they may"-ajattelun sijaan mies yrittää tehdä vaikutuksen niin ettei nainen sitä tajua. Eivät naiset halua sitä miestä, joka ujuttaa statuksesta kertovia asioita keskusteluun, vaan sen miehen jolla ei ole tarvetta tuollaiseen, oli sitä statusta tai ei.

  VastaaPoista
 4. Satunnaista seksiä etsittäessä merkityksellistä on lähinnä ulkonäkö ja karisma. Suurella osalla miehistä niitä ei ole riittävästi juuri kenenkään naisen kaatamiseen, vaikka he tekisivät mitä. Tuollainen mies voi olla ihan niin välinpitämätön kuin haluaa, ilman että kukaan nainen kiinnostuisi hänestä.

  Sen sijaan useimmilla miehillä on mahdollisuus parisuhteeseen, jos he vain osaavat näyttäytyä riittävän edullisessa valossa ensimmäisten tapaamisten aikana, niin että nainen ihastuu heissä johonkin muuhun kuin ulkonäköön ja karismaan. Jokaista tosi tarkoituksella seuraa etsivää naista kiinnostaa, millaista elämää mies viettää, koska tavoitteissa on tuon elämän jakaminen. Tästä syystä myös oma elämä kannattaa esittää mahdollisimman positiivisessä valossa varoen kuitenkin rehentelyä.

  VastaaPoista